Tuesday, 6 June 2017

"JANGAN PERCAYA SHAKLEE"

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..


Akhir-akhir ini ramai yang viral tentang pengambilan supplement boleh memudaratkan kesihatan..hati rosak, buah pinggang rosak akibat supplement.

Dan...nama Shaklee pun tak terlepas dari viral ini.

Ok, sebelum anda menyebarkan benda ini, anda sepatutnya bertanggungjawab kaji/selidik sejauh mana kebenaran viral itu.

Jangan main sebar je tanpa tahu sumbernya..ADAKAH BENAR ATAU SALAH?

Sedikit sebanyak, perkara ini boleh mengelirukan orang ramai mengenai supplement. Yer, mungkin betul sesetengah supplement boleh merosakkan organ kita, sebab tu kita sebagai pengguna atau sebelum menjadi penjual perlu tahu mengenai produk tersebut sama ada lulus KKM atau tidak.

ADAKAH SELAMAT UNTUK DIMAKAN??

Tapi...kami sebagai SID shaklee tak risaukan viral ni malah kami lebih semangat nak sebar kebaikan Shaklee pada orang ramai.

Sebab Apa??

Sebab Shaklee mempunyai Landmark Study dan jurnal-jurnal yang boleh dirujuk dan terbukti dengan kajian ini, Shaklee selamat dan berkesan tanpa memudaratkan kesihatan serta lulus KKM.


JANGAN PERCAYA SHAKLEE SELAGI ANDA TAK TAHU 7 FAKTA INI!!

1) Bebas dari bahan cemar berbahaya

  • Shaklee menyaring lebih daripada 350 jenis bahan tercemar termasuk logam berat (arsenik, plumbum), sisa pelarut, radiasi dan mikrob penyebab pencemaran makanan
  • Shaklee menyaring ketidaktulenan bahan dalam setiap sumber ramuan botanikal terbaru
2) Bebas pesticide

  • Lebih 250 ujian kandungan pesticide dilakukan dan memenuhi syarat United States Pharmacopia (USP)
3) Sentiasa selamat dan berkesan

  • Melakukan lebih 100, 000 ujian kualiti setahun untuk memastikan produk Shaklee selamat digunakan
4) Produk Shaklee tulen dan asli

  • Tiada perasa tiruan, pemanis dan bahan pengawet
5) Bebas gluten

  • Produk Shaklee adalah bebas gluten dan sangat sesuai untuk mereka yang mengalami alahan dan sensitif (tak boleh ambil sumber gluten dalam makanan)
  • Ia baik untuk perut dan saluran penghadaman yang sihat
6) Non-GMO

  • Produk Shaklee adalah bebas GMO dan disahkan melalui program pengekalan identiti / Identity Preserved Program (IPP)
  • IPP adalah satu badan sangat dipercayai untuk pastikan produk Shaklee non-GMO dari peringkat biji benih hingga ke proses pengilangan
7) Tiada ujian terhadap haiwan

  • Ujian secara klinikal dijalankan oleh board of scientist Shaklee bagi memastikan produk Shaklee adalah yang terbaik
  • Produk Shaklee paling unggul dan selamat, terbukti dengan adanya kajian landmark study. Produk Shaklee boleh memberi kesihatan yang lebih baik


Dengan kajian Landmark Study, kami sangat yakin anda akan merasai perbezaan Shaklee. Kami juga menawarkan jaminan pulangan wang 100%.

Ianya semudah itu!!

SELAMAT - TERBUKTI - DIJAMIN

ITULAH PERBEZAAN SHAKLEE!


Shaklee merupakan produk hasil kajian sains yang terbukti terbaik. So, kenapa perlu ragu?

JOM LAYAN VIDEO NI...


Bagaimana? Sudah yakin dan ingin mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya untuk maklumat lanjut dan konsultasi percuma untuk anda

Whatsapp/telegram: 0145425800

Instagram: @_nsm_shahida

Facebook: Nor Shahida

Email: shahidamamat@gmail.com

Pengeposan seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta Brunei dan Singapura

#VitaminShaklee #PengedarShakleeKualaTerengganu

DISCLAIMER: Produk ini tak dibangunkan oleh Pak Lebai yang perasan alim saja lebih, sebab tu ianya tak dilabel sebagai makanan sunnah. Tapi dibangunkan oleh saintis bertaraf dunia, sebab tu dijamin pasti berkesan, pasti selamat dan pasti semulajadi.